Arjan Bronkhorst

Afdrukken

Is Arjan Bronkhorst incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersgracht 434 , 1016 GD Amsterdam,

E-mail

Over Arjan Bronkhorst

Welkom op de website van Nederlands fotograaf Arjan Bronkhorst. Arjan is als professioneel fotograaf gespecialiseerd in architectuur, interieur, en portretten. Ook accepteert hij opdrachten. Hij werkt voor magazines, uitgeverijen, reclamebureaus, musea en overheden. Tot zijn klanten behoren Rabobank, Nuon, Allianz, PwC, Google Nederland, Burberry, Rotary, Allen & Overy, Clifford Chance, Amstel Hotel, Theater Carré, Amsterdam Museum, Liverpool Museum, Naturalis, Museum Belvedere, Scheepvaart Museum, Letterkundig Museum, Vereniging Hendrick de Keyser, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, en vele anderen. Bekijk het online portfolio. Onlangs maakte Arjan Bronkhorst het fotoboek Grachtenhuizen, waarin hij dertig Amsterdamse grachtenhuizen en hun bewoners op karaktervolle wijze in beeld bracht. Het boek werd een bestseller, dat inmiddels in derde druk is verschenen. Het boek is te koop in de boekhandel of online te bestellen bij Uitgeverij Lectura Cultura. BIOGRAFIE Arjan Bronkhorst (1972) is een Nederlands fotograaf, gevestigd in Amsterdam. Arjan is als professioneel fotograaf gespecialiseerd in architectuur, interieur, en portretten. Ook accepteert hij opdrachten op gebied van bedrijfsfotografie. Tot zijn klanten behoren magazines, uitgeverijen, musea en reclamebureaus. Arjan is tevens een reislustig fotograaf met oog voor bijzondere ontmoetingen en landschappen. Voor diverse magazines maakt hij reisreportages. Jaarlijks reist hij naar Spitsbergen, waar hij werkt als fotogids. Arjan begon met fotografie reeds op vroege leeftijd. Met zijn eerste 35-mm Nikon spiegelreflexcamera experimenteerde hij met licht en beweging in een provisorisch opgezette 'studio'. Vele jaren later heeft hij als professioneel fotograaf een getraind oog voor licht, compositie en detail ontwikkeld. Zijn werk is dynamisch en documentair van stijl. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar fotografie ervaring. Zijn portfolio bestaat uit meer dan 60.000 beelden

Is Arjan Bronkhorst in Keizersgracht 434, Amsterdam 1016 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3705283]