ART FAIR OVERSTELPT MET REACTIES OVER MODESHOW FRANS HOOGENDOORN

Door: Art & Antiques Fair 's-hertogenbosch  06-06-2008
Trefwoorden: Modeshow, Beursorganisatie, Couturier

’s-Hertogenbosch, 14 april 2008

Modeshow opnieuw op Art Fair op donderdagavond 17 april
Na de modeshow van Frans Hoogendoorn tijdens de Private preview op donderdag 10 april is de beursorganisatie overstelpt met reacties van mensen die erbij hadden willen zijn.

Het bestuur van de Art Fair ’s-Hertogenbosch heeft daarom besloten dat de zomercollectie 2008 donderdagavond 17 april om 20.00 uur opnieuw op de catwalk te zien zal zijn. Rondom de modeshow van de couturier, die clientèle uit binnen- en buitenland kleedt, waaronder leden van de Koninklijke Familie, is er de gelegenheid de beurs te bezoeken. De Art Fair is die avond tot 22.00 uur geopend.

Voorzitter Art Fair, Jan Roelofs: ‘Tijdens de private preview afgelopen donderdag heeft Frans Hoogendoorn zijn zomercollectie 2008 getoond. Deze Private preview ging vooraf aan de preview later die middag en werd speciaal gehouden voor een select gezelschap van 500 genodigden. Na de modeshow kwamen er vele reacties binnen van mensen die er ook bij hadden willen zijn. Om hieraan tegemoet te komen, hebben we besloten dat de collectie van Frans Hoogendoorn komende donderdag nogmaals gepresenteerd zal worden.’

Trefwoorden: Antiekbeurs, Art Fair, Beursorganisatie, Couturier, Modeshow, Reacties Catwalk

Contact Art & Antiques Fair 's-hertogenbosch

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share