Artistiek Haarmode

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meppelerweg 3 , 7707 CL Balkbrug, Overste

E-mail

Over Artistiek Haarmode

Artistiek haarmode is een kapsalon voor hem en haar en is gevestigd in een nieuw pand aan de Meppelerweg 3 te Balkbrug. Onze salon heeft een gezellige maar moderne uitstraling.

Met zijn tweeën proberen wij het u op een gezellige wijze naar de zin te maken. Door het volgen van cursussen en het lezen van vakliteratuur houden wij ons op de hoogte van de nieuwste trends. Een kopje koffie met iets lekkers staat altijd voor u klaar. Wij werken met de producten van Lánza.

Artistiek haarmode werkt op afspraak om volledig tot uw beschikking te zijn. Komt u gerust eens vrijblijvend langs voor advies, of voor een verrassend resultaat.

Mocht u een bezoek willen brengen aan onze salon en u bent slecht ter been. Dan komen wij u halen, en brengen we u weer thuis.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Balkbrug Overste

Is Artistiek Haarmode in Meppelerweg 3, Balkbrug Overste 7707 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Balkbrug Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Balkbrug honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708393]