Artisttalks

Afdrukken

Is Artisttalks incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Artisttalks

Hét sprekersbureau voor lezingen door kunstenaars: Een nieuwe bron voor inspiratie Waarom maakt een kunstenaar een vliegtuig om mee door Afrika te vliegen? Of van één piano twee? Waarom de herkomst van een glas melk traceren? Waarom je levenswerk maken van iets waarvan bijna niemand het belang van inziet. Out-of-the-box denken. Kunstenaars doen niets anders! Zij zijn meesters in het verwezenlijken van ideeën die door anderen gezien worden als onmogelijk, onrealistisch en onrendabel. Hun uitzonderlijke professie zorgt voor een unieke denkwijze en creativiteit die voor iedereen die zoekt naar nieuwe wegen een bron van inspiratie en verrijking kan zijn. Innovatie, veranderingsmanagement of ondernemerschap, maar ook aan zorg, stedelijke ontwikkeling, economie of duurzaamheid, ArtistTalks verzorgt lezingen voor congressen en symposia op ieder vakgebied voor bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid

Is Artisttalks uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gastspreker diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gastspreker per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726318]