Asr Vastgoed Ontwikkeling

Afdrukken

Is Asr Vastgoed Ontwikkeling incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 2009 , 3500 GA Utrecht,

E-mail

Over Asr Vastgoed Ontwikkeling

Het oude postkantoor aan de Neude in Utrecht is voor de inwoners van Utrecht een bekend en vertrouwd adres. Het postkantoor heeft het pand inmiddels verlaten en KPN vertrekt in 2015. Wij willen dit pand graag behouden voor de stad Utrecht. Daarvoor is het nodig dat we nieuwe functies in het pand onderbrengen: winkelen, eten, drinken, ontmoeten, vergaderen, etc. in een historisch pand. Aan de kant van de Neude - waaronder in de monumentale hal - zal de Centrale Bibliotheek van Utrecht worden gehuisvest. Enkele horecavestigingen zullen deel uitmaken van de bibliotheek. Aan de zijde van de Oudegracht en in het souterrain wordt een aantal prachtige (grote) winkels ondergebracht

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Asr Vastgoed Ontwikkeling in Postbus 2009, Utrecht 3500 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vastgoed diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Vastgoed per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750328]