Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterwoldseweg 31 , 8421 RR Oldeberkoop, Fryslân

E-mail

Over Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV

Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV is al meer dan 65 jaar actief op het gebied van financiële dienstverlening. Wij bieden u samenwerking met alle gerenommeerde aanbieders van financiële producten en hebben toegang tot de assurantiebeurzen.

Wij zijn voor u een partner in assurantiën waaraan u het beheer van uw risico's kunt overlaten met de zekerheid dat deze zaken persoonlijk, efficiënt en tegen de beste condities worden geregeld.

Wij zijn al ruim 65 jaar actief in het werkgebied De Stellingwerven en (ruim) daarbuiten. Met name de laatste jaren is merkbaar dat de klant de persoonlijke benadering en servicegraad van ons waardeert. Immers, op internet kan een verzekering worden afgesloten, maar wie helpt je als er bijvoorbeeld schade is…? "Er zijn, als er iets is" wordt door ons voortdurend in de praktijk gebracht.

Wij zijn lid van de Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De Adfiz-adviseur staat voor onafhankelijkheid en deskundigheid op het gebied van financiële advisering.

Vergunningnummer AFM 12007026 / K.v.K. Leeuwarden nummer 01074452

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV in Oosterwoldseweg 31, Oldeberkoop Fryslân 8421 RR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oldeberkoop Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldeberkoop Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819484]