Atlanta Zeeland

Afdrukken

Is Atlanta Zeeland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Atlanta Zeeland

Over de Atlantische Ankh De Atlantische Ankh is een waardevol en krachtig geschenk aan de aarde. Via Atlantis en het oude Egypte werd de Atlantische Ankh bekend . Het Egyptische woord voor Ankh betekent “Leven ” “Levenskracht”. Het is dan ook een symbool voor het licht en warmte. Je kunt de Atlantische Ankh vaak terug zien op wanden en schilderijen in piramides, graven en tempels. Vaak is daar wel de een benige Atlantische Ankh ( deze Atlantische Ankh is anders qua energie ) te zien. Er werden in het graf van Toetanchamon door Howard Carter talloze Atlantische Ankh vormige objecten gevonden.
De tweebenige Atlantische Ankh komt uit Atlantis en is de overerving in de oud - Egyptische cultuur gekomen en werd gebruikt als teken van levenbrengende krachten van de zon. Zo gebruikte de Egyptenaren de Atlantische Ankh als antenne om contact te maken met de goden en als instrument om zieken te genezen. De geneeskrachtige werking was en is nog steeds enorm.
Nu is de Atlantische Ankh weer helemaal terug. In navolging van de oude Egyptenaren erkennen velen de genezende krachten van de Atlantische Ankh. De Atlantische Ankh geeft steeds meer mensen energie en innerlijke rust.
De Atlantische Ankh bestaat uit een ovaal met daaronder een T-vormig kruis. Het ovaal is de zon ( mannelijke )en het T-vormige kruis de aarde( vrouwelijke ). De Atlantische Ankh is de “sleutel om bewust

Is Atlanta Zeeland uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753373]