Ludieke netwerkactie van Atradius tijdens Week van de Ondernemer:Speedtrading!

Door: Atradius  28-03-2006
Trefwoorden: Communicatie, Marketing, Finance

Amsterdam, 28 maart 2006 - Kredietverzekeraar Atradius brengt vandaag tijdens de Week van de Ondernemer de zakelijke variant van Speeddating:

Speedtrading! Kennismaken met potentiële zakenpartners in drie minuten tijd.
Maximaal tien gesprekjes, van tafeltje naar tafeltje. Speedtrading is een ludieke manier om in een half uur tenminste vijf potentiële zakenpartners persoonlijk te ontmoeten. Volgens een roulatiesysteem maakt de ondernemer aan een tweepersoons tafeltje kennis met iedereen afzonderlijk. Tijdens een kort gesprek krijgt men de kans om zich aan elkaar voor te stellen. Na 3 à 4 minuten (vandaar de naam Speedtrading) vraagt de gastheer het gesprek te beëindigen, waarna één van beiden een tafeltje opschuift. Zijn plaats wordt ingenomen door een nieuwe gesprekspartner. Een fantastische manier om nieuwe contacten op te doen. Als men in elkaar geïnteresseerd is, kan men visitekaartjes uitwisselen en eventueel afspreken de ander nog eens te ontmoeten.

Atradius biedt ondernemers de kans deel te nemen aan dit unieke concept tijdens de Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs Utrecht op 28, 29 en 30 maart 2006. Inmiddels hebben zich bijna 200 ondernemers voor Speedtrading ingeschreven!

Kijk ook voor meer informatie op http://www.atradius.nl of http://www.weekvandeondernemer.nl

Trefwoorden: Communicatie, Finance, Marketing

Contact Atradius

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share