Atsma Loon- Grond- en Waterwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lytse Sudein 8 , 8624 TT Uitwellingerga, Fryslân

E-mail

Over Atsma Loon- Grond- en Waterwerken

Atsma BV is een dynamisch bedrijf met gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1963. Wij zijn gevestigd in het Friese merengebied, nabij Sneek. Naast het werk dat wij van oorsprong uitvoeren in de Agrarische Sector, bestaat onze hoofdactiviteit uit het verrichten van werkzaamheden in de GWW-sector.

Atsma Grond- en Waterwerken is volledig gespecialiseerd in het verlenen van een complete service op het gebied van grondverzet en waterbouwkundige werken. Wij adviseren onze klanten en leveren ook alle materiaal voor de realisatie van diverse constructies. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor levering van zand, grond, rij- en betonplaten, etc.

Ons bedrijf is gecertificeerd voor ISO 9001, VCA** en FSC en is al sinds lange tijd een erkend leerbedrijf (Aequor en Fundeon).

De belangrijke opdrachtgevers zijn; gemeenten, provincie, waterschappen, staatbosbeheer, aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en natuurlijk agrariërs en particulieren.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Engineers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Atsma Loon- Grond- en Waterwerken in Lytse Sudein 8, Uitwellingerga Fryslân 8624 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Uitwellingerga Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uitwellingerga Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827091]