Atsma Sierbeton BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Innovatielaan 17 , 8447 SN Heerenveen, Fryslân

E-mail

Over Atsma Sierbeton BV

In 2014 viert Atsma Sierbeton haar 25 jarig bestaan! Klein – aan huis – begonnen in Uitwellingerga in 1989 en gegroeid naar het huidige pand op het industrieterrein in Heerenveen. Vanaf het prille begin produceren wij straatmeubilair van beton in praktisch elke denkbare vorm en elk formaat. Wij leveren uitsluitend producten die op ambachtelijke wijze in onze eigen fabriek zijn gefabriceerd. Op onze website vindt u alle betonnen elementen overzichtelijk gerangschikt. Staat uw product er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Als relatief kleine producent zijn wij in staat om snel en flexibel op wensen uit het bedrijfsleven en de overheid in te spelen.

Onze producten zijn KIWA gekeurd en gecertificeerd op basis van BRL 5070. De producten voldoen aan het bouwstoffenbesluit 2000 (BSB). Op de afleveringsdocumenten vindt u dan ook het keurmerk NL BSB® K20902.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerenveen Fryslân

Is Atsma Sierbeton BV in Innovatielaan 17, Heerenveen Fryslân 8447 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerenveen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824058]