Attractie Verhuur Meppel

Afdrukken

Is Attractie Verhuur Meppel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eekhorstweg 19b , 7942 JC Meppel,

E-mail

Over Attractie Verhuur Meppel

het beste adres voor het huren van springkussens, attracties en spellen. Tevens leverancier en organisatie voor bedrijfsfeest, evenement. De plaats Meppel is centraal gelegen in provincie Drenthe en Friesland en op steenworp afstand van Groningen en overijssel. Wij zijn op een kleine afstand van Staphorst, Zwolle, Hoogeveen, Steenwijk, Emmen, Heerenveen om zo maar eens wat plaatsen te noemen. Bekijk hier ons Assortiment Wij willen niet de Grootste zijn maar wel de Beste in Noord Nederland! Dit wil zeggen een goede prijs voor een nog beter produkt met een nog betere service. Het aanbod spelkussens en zeskamp is nu nog mooier én nog beter geprijst. Net als verhuur van oudhollandse spellen en luchtkussens. Voor evenementen, feesten en partijen zijn wij de leverancier voor het huren van een attractie, rodeostier, luchtkussen, stormbaan, klimwand, heliumballonnen of zeskamp

Andere diensten in de buurt van Meppel

Is Attractie Verhuur Meppel in Eekhorstweg 19b, Meppel 7942 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zeskampen diensten in Meppel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Zeskampen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688826]