Autobanden Service Strooisma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidvliet 152 , 8921 BN Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Autobanden Service Strooisma

De specialist voor al uw autobanden. Begonnen in een klein pand in de Schepenbuurt. Later verhuisd naar de Willemloréstraat en uiteindelijk beland op het Noordvliet. Gevestigd in een monumentaal pand waar vroeger een brede vaart voorlag. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan in 1998. Rinus Strooisma is zes jaar later met het bedrijf verhuisd naar de overkant van de straat op het Zuidvliet 152. Met als reden om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Hier hebben we meer ruimte, om u als klant, een nog betere service te bieden.

Naast het leveren en monteren van autobanden, kunt u bij ons ook terecht voor lichtmetalen wielen. U kunt kiezen uit een grote collectie. Er is altijd wel een passend wiel voor uw auto te vinden. Uiteraard leveren wij ook complete sets af; wielen waar de banden al op gemonteerd zijn. Deze kunnen gemakkelijk en snel onder de auto gemonteerd worden. Verder kunt u bij ons ook terecht voor scooter- en motorbanden. Voor de scooters leveren wij uitsluitend van het merk Michelin. Deze zijn op voorraad bij ons te verkrijgen. De motorbanden kunnen in elk merk geleverd worden, maar dienen wel besteld te worden.

Tegenwoordig is de controle op de caravanbanden en aanhangerbandjes verscherpt. Na ongeveer 5 jaar zijn ook deze banden aan vervanging toe (de banden kunnen gaan indrogen en dan ontstaan er scheuren in de wang). Wij kunnen dit voor u doen. Er worden dan verzwaarde banden gemonteerd die meer draagvermogen hebben. Zo heeft u minder kans op een klapband tijdens uw reis. Tevens voorzien wij de caravanbanden van stikstof in plaats van lucht. U bent altijd van harte welkom in onze zaak om een vrijblijvende offerte op te vragen of om het folderrek van de lichtmetalen wielen te raadplegen. Vragen staat vrij en de koffie staat voor u klaar!

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Strooisma-Autobanden-594430193914287/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobanden Service Strooisma in Zuidvliet 152, Leeuwarden Fryslân 8921 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826205]