Autobedrijf Aktief B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Goorsestraat 122 , 7482 CL Haaksbergen, Overste

E-mail - Geen ingevoerd

Over Autobedrijf Aktief B.V.

Autobedrijf Aktief B.V. is sinds 1969 uw adres als het om auto´s gaat. Reeds meer dan 40 jaar ervaring met reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken auto´s en het merk Nissan in het bijzonder. Kom eens op bezoek aan de Goorsestraat in Sint Isidorushoeve en oordeel zelf:
ALLES DRAAIT OM VERTROUWEN!

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe auto, of dat nu een nieuwe of een goede occasion is, dat komt altijd goed. Ook als u uw auto wilt verkopen, kunnen wij u van dienst zijn.

Onderhoud van uw auto is de andere hoofdzaak in ons bedrijf. Met de modernste apparatuur en goed opgeleide monteurs is geen probleem onoplosbaar voor ons.

Leasen is de uitkomst voor menig bedrijf. Ook voor u maken we graag een leasevoorstel met gunstige voorwaarden en een scherpe prijs. Met of zonder vervangend vervoer, inclusief of exclusief verzekering, alles is mogelijk. U vraagt wij draaien en houden u gedurende de looptijd mobiel.

Bel of mail voor inlichtingen en een voorstel dat binnen 24 uur op uw buro ligt.

Snelle Kwaliteits Service

Zojuist werd het al de genoemd: Kijk en vergelijk prijzen. Dit is een constant wisselende controle op het zo laag mogelijk houden van onderdeelprijzen. Vraagt u vrijblijvend naar de geldende aanbiedingen.

Met een kapotte uitlaat, accu of schokdemper kunt u niet verder. Daarom wordt u door ons zo snel mogelijk geholpen. Onze Snelle Kwaliteits Service is er ook voor olie verversen en reparatie van koppeling, remmen, koelsysteem en verlichting. Snelservice die vergezeld gaat van zeer scherpe prijzen - kijk en vergelijk - en geruststellende garanties. Natuurlijk is de werkplaats tot in detail ingericht voor het groot onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 GVW. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto New & Used Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haaksbergen Overste

Is Autobedrijf Aktief B.V. in Goorsestraat 122, Haaksbergen Overste 7482 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer alfa romeo diensten in Haaksbergen Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen alfa romeo per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751916]