Autobedrijf Onnink

Afdrukken

Is Autobedrijf Onnink incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ebweg 46 , 2991 LT Barendrecht,

E-mail

Over Autobedrijf Onnink

Mijn naam is Ben Onnink, 38 jaar, geboren en getogen Barendrechter en autoliefhebber in hart en nieren. Even terug in de tijd, als kind altijd al bezig in de garage bij zijn oom en gelijk na school gaan werken bij een groot autobedrijf in Rotterdam. Daarna een tijd een benzinepomp gerund in Barendrecht, daarna weer voor jaren terug naar het Rotterdamse autobedrijf en zes jaar geleden een bedrijf opgezet in transport van de grote landelijke dagbladen en (internationale) koeriersdiensten, wat nu al jaren een begrip is. Maar toch….De passie blijft en zodoende toch weer terug naar de oorsprong en dat is het verkopen van gebruikte auto’s. Uiteraard in alle voorgaande jaren zeer veel ervaring opgedaan en nu hopen wij deze ervaring met u te delen door een selectie van ongeveer twintig tot dertig auto’s aan te bieden in de budgetvriendelijke prijsklasse. Wij hopen u dan ook welkom te mogen heten in onze showroom aan de Ebweg 46 op industrieterrein Ziedewij te Barendrecht

Andere diensten in de buurt van Barendrecht

Is Autobedrijf Onnink in Ebweg 46, Barendrecht 2991 LT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 2e Hands Auto diensten in Barendrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barendrecht 2e Hands Auto per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744366]