Azoelen

Afdrukken

Is Azoelen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scoutinggebouw Veldsweg 8 , 7683 RX DEN HAM,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Azoelen

Welkom Scouting Azoelen is één van de twee scoutinggroepen in de gemeente Twenterand (voormalige gemeenten Den Ham en Vriezenveen). Wij zorgen ervoor dat jongens en meisjes, van groot tot klein, elke week een fantastisch weekend hebben! Op het moment hebben we bijna 60 jeugdleden en een kader van ongeveer 15 man. Onze groep heeft vijf speltakken, namelijk de Bevers (5-7 jaar),Welpen (7-11 jaar), Padvindsters (meiden van 11-15 jaar), Verkenners (jongens van 11-15 jaar) en de Stam (18+). Scouting Azoelen is nog steeds hard op zoek naar nieuwe leiding. Zoals menig scoutinggroep draaien wij geheel op vrijwilligers en we zoeken dan ook altijd nieuwe mensen om mee te helpen met opkomsten, activiteiten of bestuurlijke zaken! Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar de Ledenadministratie

Is Azoelen in Scoutinggebouw Veldsweg 8, DEN HAM 7683 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751045]