Nieuw CMS voor kleine websites

Nieuw CMS voor kleine websites van B-hind

Door: B-hind  22-06-2009
Trefwoorden: Website, Webdesign, Content Management Systeem

Sinds kort is België een CMS systeem rijker. Multimedia bureau Lotsofdots uit Halle ontwikkelde de voorbije maanden een nieuw content management systeem B-hindLite. Het belangrijkste uitgangspunt voor dit nieuwe CMS was de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers, want daar gaan de meeste systemen toch wel degelijk de mist in. Bij vele systemen is het zo dat alles mogelijk is, maar de ontwikkelaars vergeten dat de gebruikers die het systeem nadien zullen gebruiken niet altijd de nodige tijd en kennis hebben om hiermee te werken. Voor B-hindLite moest de gebruiksvriendelijkheid zo ver gaan dat de website aan te passen was met een simpele dubbelklik en daar zijn ze dan ook goed in geslaagd.

Naast het standaard pakket bestaan er nu reeds enkele modules die aangeschaft kunnen worden om uw website uit te breiden, met een even eenvoudig systeem om de gegevens beschikbaar te maken op uw website: nieuwsberichten, referenties, beeldengalerij, gastenboek en meer. Daarnaast zijn er ook reeds enkele zeer gespecialiseerde modules voor handen zoals de module condoleren voor uitvaartcentra. Hiermee kan een uitvaartcentrum de rouwbrieven van recent overledenen online plaatsen en bezoekers kunnen hierop dan rechtstreeks condoleren. Ook de module voor vastgoedmakelaars is reeds beschikbaar, zodat nieuwe gronden en panden in een handomdraai beschikbaar zijn op hun website.

Wil u nog meer te weten komen over dit prachtige CMS, surf even naar hun website en test zelf hoe eenvoudig het is om uw website te bewerken met B-hindLite.

Trefwoorden: Content Management Systeem, Modules, Webdesign, Website