B&R Flexwerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galvanistraat 32 , 8861 NC Harlingen, Fryslân

E-mail

Over B&R Flexwerk

Wij zijn B&R Flexwerk, de personeelsbemiddelaar met een frisse blik op flexibele arbeid. B&R Flexwerk is een jong en toegankelijk uitzendbureau dat bemiddeld in diverse branches op MBO, HBO en WO niveau. Door middel van snel schakelen en nieuwe vormen van recruitment, zoals sollicitatie via Skype, zijn wij in staat vacatures binnen korte tijd te vervullen.

B&R Flexwerk is opgericht door Birgit Kamma en Ricardo Meijer die de afgelopen jaren een ruime ervaring hebben opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Wij streven naar een duurzame relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/benrflexwerk

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harlingen Fryslân

Is B&R Flexwerk in Galvanistraat 32, Harlingen Fryslân 8861 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beveiliging diensten in Harlingen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Beveiliging per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823977]