Baby2b

Afdrukken

Is Baby2b incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eemlandweg 8 , 1271 KS HUIZEN,

E-mail

Over Baby2b

Gelezen op NU.nl: De overheid moet het mogelijk maken dat ouders na de geboorte van hun baby een jaar lang verlof kunnen nemen. Daarvoor pleit de Nijmeegse hoogleraar Carolina de Weerth zaterdag in de Volkskrant. Baby's zijn in hun eerste levensjaar het beste af bij hun ouders en niet op de creche, aldus De Weerth. Op de kinderopvang hebben baby's een onafgebroken hoog stressniveau, wat volgens haar onwenselijk is voor de ontwikkeling van het jonge kind. Daarbij zijn volgens haar creches kwalitatief vaak slecht. De kosten van het jaar verlof worden op lange termijn dubbel en dwars terugverdiend, meent De Weerth. Gedragsproblemen, ziektes, criminaliteit, burn-outs, depressies; hoeveel kun je daarvan voorkomen als het stresssysteem van jonge kinderen zo sterk mogelijk wordt gemaakt door optimale zorg in het eerste jaar. De hoogleraar psychobiologie van de vroege ontwikkeling raadt ouders aan hun baby bij hen op de kamer te laten slapen. Dan ontwikkelt het kind zich beduidend rustiger, zo blijkt uit eigen onderzoek van De Weerth. In grote lijnen is het heel simpel: een baby heeft behoefte aan zijn ouders. Dichtbij, zo vaak mogelijk

Is Baby2b in Eemlandweg 8, HUIZEN 1271 KS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749188]