De draagzak die iedere moeder zou moeten hebben.

De draagzak die iedere moeder zou moeten hebben. van Baby's Best

Door: Baby's Best  30-09-2007
Trefwoorden: Buikdrager, Rugdrager, Heupdrager

Na vele jaren studie van diverse culturen en hoe zij omgaan met babydragen, concluderen William en Martha Sears veelbetekend: “heeft niet elke ouder in elke cultuur deze twee simpele wensen: het leven voor jezelf makkelijker maken en het leven voor je baby beter maken”.
De ERGO Baby Carrier is het middel bij uitstek om dit mogelijk te maken.


Het ergonomische design van het ERGO Baby reissysteem bevordert een correcte houding van baby’s heup, bekken en ruggegraat. Het verdeelt het meeste van het gewicht voor de baby tussen de heup en de dijen, en vermijdt zo het samendrukken van de ruggegraat, iets wat voorkomt wanneer je een baby “ophangt” aan het kruis en wat je bij veel andere draagsystemen terugvindt.

De ERGO Baby Carrier zorgt ook voor een gelijkmatige gewichtsverdeling over de heupen en schouders van de drager, en minimaliseert zo lichamelijke druk.

De ERGO Baby Carrier kan vooraan, achteraan en op de heup gedragen worden.

Je kan de ERGO Baby Carrier al vanaf de geboorte gebruiken met een Infant Insert, dan ondersteun je je pasgeboren baby zoals in een baby sling en heb je je beide handen vrij om te werken.

Waarom kiezen voor de ERGO Baby Carrier? Er zijn namelijk talloze babydragers op de markt.
De ERGO Baby Carrier is echter uniek omdat je er je baby vanaf de geboorte (met de Infant Insert) tot ongeveer 4 jaar kan meedragen. Het ergonomische design ondersteunt jouw en je baby in de meest comfortabele en gezondste manier mogelijk.

De ERGO Baby Carrier helpt je lichaam gecentreerd te blijven en je zwaartepunt blijft zo goed als gelijk. Hij verdeelt het gewicht van de baby gelijkmatig over het lichaam van de drager dankzij de twee schouderriemen en de ondersteunende heupgordel. Je hebt je handen bovendien helemaal vrij! De ERGO Baby Carrier is dé drager die je zoekt!

Deze drager is super voor wandelen, tuinieren, om het huishouden te doen, om te gaan winkelen, tijdens het reizen. Hij geeft de vrijheid aan actieve ouders te gaan en staan waar ze willen, met de baby veilig aan zich gehecht (letterlijk en figuurlijk).

Trefwoorden: Buikdrager, Heupdrager, Rugdrager,