Inbakeren wordt weer steeds meer aanbevolen

Inbakeren wordt weer steeds meer aanbevolen van Baby's Best

Door: Baby's Best  30-09-2007
Trefwoorden: Huilbaby, Inbakeren, Inbakerdoek

Maat PREEMIE is geschikt voor baby´s van 1,5 kg tot 3 kg (± 37 tot 47 cm)
Maat SMALL is geschikt voor baby´s van 3,5 kg tot 7 kg (± 47 tot 65 cm).
Maat LARGE is geschikt voor baby´s van ongeveer 7,5 kg tot 11 kg (± 65 tot 75 cm).

Doordat de baby als het ware ´ingewikkeld´wordt, wordt een rustige slaaphouding verkregen. Dit zorgt dat de baby goed door blijft slapen en verkleint de kans dat de baby wakker wordt en gaat huilen. Het systeem werkt heel makkelijk. Leg gewoon de baby met de beentjes in de doek en sla de rechter flap over de linker. Geen gedoe met de baby optillen, of losse uiteinden die in de weg zitten. SwaddleMe wordt met klittenband vastgemaakt en kan gemakkelijk aangepast worden wanneer de baby groter wordt.

De SwaddleMe is gemaaakt van lichtgewicht microfleece of katoen. Blijft behaaglijk op zijn plaats. Kinderartsen adviseren reeds geruime tijd uw pasgeboren baby in te wkkelen ter geruststelling en troost. Losse dekens zijn hiervoor niet geschikt, omdat ze niet op hun plaats blijven zitten. De SwaddleMe biedt de eenvoudigste en meest effectiefste manier om uw pasgeboren baby in te wikkelen.

Open de SwaddleMe en plaats uw kind op de doek, waarbij de bovenzijde van de schouders gelijk liggen aan de bovenzijde van de doek. Plaats de beentjes in de voetenzak. Wikkel de linkeroverslag over het rompje van de baby. Sluit deze middels de klittenband sluiting op de voetenzak. Wikkel de rechteroverslag over de linker en sluit deze middels de klittenband sluiting op de linkeroverslag. De overslagen moeten nauwsluitend, maar niet te strak, over uw baby's borstje zitten. De SwaddleMe mag het mondje en neusje van de baby niet bedekken.

De SwaddleMe is te gebruiken in een autozitje. Haal de gordel van het autozitje door de opening aan de rugzijde van de SwaddleMe. Sluit de gordel, waarna u de overslagen van de SwaddleMe kunt sluiten.

Waarschuwing
Los beddengoed dat het mondje of neusje van uw kind kan bedekken, verhoogt de kans op verstikking. Wij adviseren u om uw kindje niet met los beddengoed te laten slapen. Gebruik de SwaddleMe niet wanneer de baby te klein is en de overslagen niet nauwsluitend kunnen worden vastgemaakt. Gebruik de SwaddleMe oordeelkundig en voorzichtig in een warme omgeving; oververhitting kan een oorzaak zijn van wiegendood.
Wasvoorschrift:
- Wassen voor eerste gebruik
- Voor het wassen het klittenband vastmaken
- Was de SwaddleMe niet samen met delicate stoffen
- Koud wassen, fijne was, samen met dezelfde kleuren
- Aan de lijn drogen, niet in de wasdroger

Trefwoorden: Huilbaby, Inbakerdoek, Inbakeren