Bakeworks

Afdrukken

Is Bakeworks incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wouwermanstraat 6 , 3141 GL Maassluis,

E-mail

Over Bakeworks

De dochter van een van mijn klanten wilde heel graag leren om een stapeltaart te maken, zoals Buddy de cake boss dat doet. Afgelopen zaterdag was het zover. Ik heb drie biscuits gebakken in verschillende maten. De grootste twee had ik om wille van de tijd alvast gevuld en gemaskeerd. De vulling is pure chocoladeroom en aardbeienjam. De kleinste hebben we tijdens de workshop samen gevuld en gemaskeerd. De taarten zijn bekleed met fondant in drie tinten blauw. Na het bekleden hebben we geoefend met royal icing op een oefenbord. Nadat enige ervaring was opgedaan is de jongedame lekker aan het icen gegaan. Haar moeder en ik hebben ons met de bloemen bezig gehouden. Het was een hele leuke, leerzame middag met een prachtig en lekker resultaat

Is Bakeworks in Wouwermanstraat 6, Maassluis 3141 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769208]