Bakker Timmer- en Aannemersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Legedyk 2 , 8629 RM Scharnegoutum, Fryslân

E-mail

Over Bakker Timmer- en Aannemersbedrijf

Bakker Timmer- en Aannemers- bedrijf bestaat sinds 1996 en is een bedrijf waar u terecht kunt voor de realisatie van al uw ideeën voor het verbouwen van uw huis, uw bedrijfsruimte of kantoor. Van een aanbouw aan uw huidige pand, het opknappen of vernieuwen van badkamers, onderhoud van uw woning of bedrijfspand, restauratie& renovatie van panden of boerderijen, tot het vernieuwen van deuren en kozijnen, een schuifpui, dakkapel, dakraam, dakgoten,dakwerk, windveren enzovoorts.

Kunststofkozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Finstral worden ook door ons geleverd en aangebracht. Finstral omdat dit een hoogwaardig product is met beste oppervlaktestructuur onder de kunststofkozijnen met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, goedgekeurde kozijnen. Houtnerf voor binnen- of buitenzijde zonder meerprijs. Ook meranti kozijnen worden door ons geleverd met keurmerk en veilig hang-en sluitwerk.

Maar ook inbouwkasten, het creëren van bergruimte of het maken van een tuinhuis of pergola, nieuw hang- en sluitwerk of een veiligheidsslot met politiekeurmerk behoort tot de mogelijkheden. Het juiste adres voor het maatwerk zoals u dit wenst.

Kleine klanten zijn net zo belangrijk als grote klanten. Deze brede aanpak vereist een goede organisatie en flexibiliteit. Wij werken in hoofdzaak met individuele opdrachtgevers. Wenst u iets speciaals en moet het naar persoonlijke smaak gemaakt worden, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Kwaliteit: Bouwconstructies en timmerwerk dienen niet alleen te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, maar onder kwaliteit verstaan wij ook het op de juiste wijze verwerken van de materialen en een nette afwerking.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bakker-TimmerAannemersbedrijf-1741749682735608/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Scharnegoutum Fryslân

Is Bakker Timmer- en Aannemersbedrijf in Legedyk 2, Scharnegoutum Fryslân 8629 RM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Scharnegoutum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scharnegoutum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821459]