Balance Touch

Afdrukken

Is Balance Touch incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mathildastraat 36B , 4901HC Oosterhout,

E-mail

Over Balance Touch

balance touch is een praktijk voor massage, wellness, klacht- en pijnbehandeling, gezondheid en coaching. balance touch verzorgt tevens een aantal massages op locatie en is gespecialiseerd in stoelmassages voor bedrijven, instellingen en evenementen. balance touch geeft verder cursussen, workshops en consulten op het gebied van baby- en kindmassage aan ouders thuis of in de praktijk, zowel individueel als in kleine groepen. Regien Theuns, eigenaar en massage therapeut bij balance touch, volgt momenteel een opleiding tot trainer hormoonfactor. Binnenkort maken hormoonfactor adviezen en coaching onderdeel uit van het aanbod van balance touch. Mijn persoonlijke aandacht gaat altijd volledig uit naar jou. Of je nu voor een enkele massage komt of voor een uitgebreid behandelplan. Je bent altijd en in alle opzichten 'in goede handen

Is Balance Touch in Mathildastraat 36B, Oosterhout 4901HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Oosterhout beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3677375]