Bandsma Bultje Verhuisbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Polluxweg 22 , 8938 AZ Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Bandsma Bultje Verhuisbedrijf

Bandsma Bultje Top Movers is een Erkend Verhuizer. Onze verhuizers weten als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Wij zetten elke dag de beste materialen en mensen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Particuliere verhuizingen

Als u verhuisplannen heeft, komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden en om met u te overleggen van welke diensten u gebruik wilt maken. Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, dan begint het eigenlijk pas: u gaat verhuizen!

Projectverhuizingen

Bandsma Bultje verhuizingen weet als geen ander dat verhuizen vakwerk is. Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard.
Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bandsma Bultje Verhuisbedrijf in Polluxweg 22, Leeuwarden Fryslân 8938 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736200]