Barbequerestaurant Ziezo

Afdrukken

Is Barbequerestaurant Ziezo incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningin Wilhelminahaven 2 NZ , 3134 KE Vlaardingen,

E-mail

Over Barbequerestaurant Ziezo

Een avondje BBQ-en bij ZieZo; U en uw gezelschap worden door ons welkom geheten en naar uw tafel (-s) gebracht waarna wij een klein welkomstdrankje en een mandje stokbrood met huisgemaakte kruidencrême serveren. Vervolgens komen wij u en uw tafelgenoten het ZieZo verhaal vertellen. Een kleine workshop aan uw tafel hoe het bij ZieZo aan toe gaat. Daarna gaat het voor u beginnen en kunt u uw keuze maken uit 2 soepen om vervolgens onbeperkt gebruik te maken van het vis- vlees en saladebuffet en om niet te vergeten van de sauzenbar. Waarbij u kunt kiezen uit 4 soorten vis, minimaal 10 verschillend gemarineerde vleessoorten. Verse uien, paprika, champignons, courgettes en voorgekookte, te grillen aardappeltjes horen daar ook bij. Frisse salades, pasta's, olijven en vruchten kunt u ondermeer vinden in het saladebuffet. Na het barbequeen kunt u nagenieten, wij noemen het uitbuiken, met een ijsdessert van de kaart, chocofondue of met één van onze koffiespecials. Het dessert is overigens niet in de bbq-menu prijs per persoon begrepen aangezien onze ervaring is dat niet iedereen een dessert op prijs stelt. Graag heten wij u en uw gezelschap van harte welkom om een avondje fabeltastisch te barbequeen bij ZieZo

Andere diensten in de buurt van Vlaardingen

Is Barbequerestaurant Ziezo in Koningin Wilhelminahaven 2 NZ, Vlaardingen 3134 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vlees diensten in Vlaardingen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Vlees per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3782874]