Bartainer

Afdrukken

Is Bartainer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Bartainer

The Bartainer brengt de passie terug in het barmanschap. Hij doet zijn tapwerk als een ware professional maar ondertussen schuilt er een geboren entertainer in hem. Zo zingt hij tussen het schenken door de sterren van de hemel met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire. The Bartainer is uitstekend thuis in smooth jazz maar weet ook zeker de dansers te bedienen met zijn dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig muziek. Deze gastheer wekt een ouderwets gezellige sfeer op die geen andere barman weet te halen. Maar ook de gast heeft een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zo bepaalt u door middel van een digitaal stemsysteem wat hij zingt. Via iPads kiest u welke set met topnummers gezongen zal worden. Het zang- en improvisatietalent van The Bartainer garandeert voor ieder publiek en iedere

Is Bartainer uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697510]