Basisschool It Klimmerblêd RK

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pit 2 , 8521 PD Sint Nicolaasga, Fryslân

E-mail

Over Basisschool It Klimmerblêd RK

Welkom

‘It Klimmerblêd’ is een rooms katholieke basisschool voor Sint Nicolaasga en omgeving. Wij willen een school zijn waar ieder kind telt, waar we het onderwijs aanpassen aan de behoefte van het kind. Ieder kind is voor ons uniek.

Onze school is een rooms katholieke basisschool. Een plek voor iedereen met respect voor onze katholieke grondslag. Belangrijke aspecten binnen het dagelijks werken van ‘It Klimmerblêd’ zijn gemeenschapsvorming, leren, vieren en dienen.

‘It Klimmerblêd’ is de Fryske naam voor ‘KLIMOP’. Ieder kind groeit tijdens zijn of haar basisschoolperiode verder. Er komen steeds meer bladeren bij en de groei is altijd omhoog. De bladeren van de klimop blijven altijd groen. Ieder kind krijgt steeds meer bagage mee richting de volwassenheid.

Onze school heeft een duidelijk eigen gezicht, heeft een duidelijke binding met de plaatselijke kerkgemeenschap en staat open voor iedereen.

Kortom : r.k.b.s. ‘It Klimmerblêd’ werkt :
- vanuit een opdracht
- actief en betrokken
- met open deur
- gestructureerd
- investeert meer in basisvaardigheden
- veilig
“GEWOON BIJZONDER”

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sint Nicolaasga Fryslân

Is Basisschool It Klimmerblêd RK in De Pit 2, Sint Nicolaasga Fryslân 8521 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Katholieke Basisschool diensten in Sint Nicolaasga Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint Nicolaasga Katholieke Basisschool per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817279]