Bbs

Afdrukken

Is Bbs incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Thurledeweg 105 , 3044 ER Rotterdam,

E-mail

Over Bbs

BBS bv is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van werktuigbouwkundige onderdelen. Het productenpakket van BBS is gebaseerd op bewegings- en slijtageprocessen. Lagers, rem- frictiedelen, kraandelen, straddlecarrier onderdelen, isolatie, maakdelen en cilinders worden voor zowel de revisie markt als OEM geleverd. Onderdelen worden zowel in Ferro / Non-Ferro en hoogwaardige kunststof materialen uitgevoerd. Met de grootste en modernste vulkanisatie oven van Nederland is het mogelijk om efficiënt en hoogwaardig te produceren. BBS heeft een produktencatalogus voor haar onderdelen. Nieuwsberichten nieuwsitems om u op de hoogte te houden. We zijn een specialist in werktuigbouwkundige onderdelen. De onderdelen zijn voor mechanische toepassingen

Andere diensten in de buurt van Rotterdam

Is Bbs in Thurledeweg 105, Rotterdam 3044 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tribologie diensten in Rotterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Tribologie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736586]