Beautypartner

Afdrukken

Is Beautypartner incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eendrachtsweg 36 , 3012 LC Rotterdam,

E-mail

Over Beautypartner

Beautypartner is een intermediair en opleider in de beauty- & cosmeticabranche met opdrachtgevers als de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten. Wij bemiddelen in beauty- & cosmetica vacatures op diverse ervaringsniveaus; van schoolverlater tot manager. Veel commerciële promotors, schoonheidsspecialisten, visagisten en cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Je kunt bij Beautypartner opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en sales, en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen

Andere diensten in de buurt van Rotterdam

Is Beautypartner in Eendrachtsweg 36, Rotterdam 3012 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cosmetica diensten in Rotterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Cosmetica per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3743889]