Beld BV Tegelzetbedrijf/Showroom

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eenhuisstraat 8 , 7665 PZ Albergen, Overste

E-mail

Over Beld BV Tegelzetbedrijf/Showroom

Welkom bij Tegelzetbedrijf Beld!

Tegelzetbedrijf Beld is in 1997 opgericht en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf met oog voor kwaliteit & prijs. In de beginjaren werd er voornamelijk gewerkt voor aannemers en slechts zelden voor particuliere klanten. Dit is nu echter veranderd. Vanwege de steeds groeiende vraag naar onze producten en werkzaamheden hebben we sinds eind 2002 de mogelijkheid om klanten te ontvangen in onze nieuwe showroom aan de Eenhuisstraat in Albergen.

Door met name de korte directe communicatielijnen en de strakke kostenbeheersing is het bedrijf de laatste 5 jaren enorm gegroeid. Momenteel zijn er 14 fulltime medewerkers in vaste dienst, waarvan 12 fulltime tegelzetters Zij bepalen in grote mate de kwaliteit van het werk. Wij beschikken over een flinke dosis vakkennis, zo is de ervaring van al onze tegelzetters bij elkaar opgeteld al meer dan 150 jaar.

Wij werken voor veel verschillende en uiteenlopende bouwondernemingen cq projecten. TZB is zowel werkzaam op de utiliteit- als wel op de woningbouwmarkt. Daarnaast hebben we ook ervaring in andere projecten zoals zwembaden en natuursteen vloeren. Vanwege onze goede relatie met onze aannemers en groothandelaren kunnen wij onze artikelen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beld BV Tegelzetbedrijf/Showroom in Eenhuisstraat 8, Albergen Overste 7665 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819400]