Bella Mondo

Afdrukken

Is Bella Mondo incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Bella Mondo

Welkom op mijn kleine plekje op het wereldwijde web. Leuk dat je er bent! Mijn naam is Lisanne, een 19-jarige studente Journalistiek uit het zuiden van het land. Maar veel belangrijker nog: blogger. Bella Mondo gaat over beauty, lifestyle, boeken en af en toe een beetje fashion. Altijd met een persoonlijk tintje. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en wat ik tegenkom. Dit doe ik al ruim 5 jaar met heel veel plezier. Als kind was ik altijd al bezig met het internet. Ik maakte pagina’s op Kindertent en zat op veel fora. Bloggen, ik wist niet dat het bestond. Tot ik via een forum Martine ontmoette die een blog begonnen was. Ik vond dat zo leuk dat ik meteen een account aanmaakte op web-log.nl en dat is waar het alles begon. Mijn blogje had toen de naam Adorablegirl (de meest vreselijke naam ooit, ik weet het). In het begin had ik geen idee wat ik deed. Toentertijd droeg ik nog geen eens make-up of wat dan ook. Dat is allemaal gaandeweg pas gekomen. Uiteindelijk ontdekte ik heel veel andere bloggers, ontdekte ik make-up en ontdekte ik beetje bij beetje wat bloggen inhield. Na 1,5 jaar was ik …

Is Bella Mondo uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3748702]