Benelux Parts

Afdrukken

Is Benelux Parts incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Benelux Parts

Benelux parts is een jong bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van technische onderdelen.Door de inkoop van grote partijen verkregen uit veilingen, faillisementen en afstotingen van bedrijfsvoorraden zijn wij in staat om u tegen heel aantrekkelijke prijzen de bekende merken aan te kunnen bieden.Bij alle artikelen staat de voorraad vermeld en dit is dan ook meteen de maximale hoeveelheid die wij kunnen leveren voor deze aantrekkelijke prijzen. Mocht u er toch meer nodig hebben dan stuurt u ons een berichtje en kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen om toch aan uw wensen te kunnen voldoen.Wij danken u voor uw bezoek op onze site en zien uw bestelling graag tegemoet.Met vriendelijke groet,Benelux parts

Is Benelux Parts uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767495]