Bentacera

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: K R Poststraat 121 , 8441 EN Heerenveen, Fryslân

E-mail

Over Bentacera

Wij maken tijd

Tijd voor ondernemers die willen samenwerken met de accountant van deze tijd. Een accountant die de balans niet alleen in een jaarrekening laat zien, maar erkent dat balans rust geeft. Die erkent dat een balans tussen zakelijk en privé een kwalitatieve meerwaarde oplevert. Een accountant die gebruik maakt van nieuwe technieken om het alledaagse van het speciale te onderscheiden. Een accountant/ adviseur die de taal van onder¬nemers spreekt en de Friese cultuur door en door kent.

Wij denken niet in hokjes, maar gaan voor 200% maatwerk. Daarom bieden wij servicegerichte dienstverleningspakketten aan die volledig op maat worden samengesteld. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Bentacera. Wij maken tijd. Tijd om samen te ondernemen, tijd om het verschil te maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bentacera/

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bentacera in K R Poststraat 121, Heerenveen Fryslân 8441 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817599]