Bentacera

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pier Prinslaan 19 , 9101 PX Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Bentacera

Wij maken tijd!

Tijd voor ondernemers die willen samenwerken met de accountant van deze tijd. Een accountant die de balans niet alleen in een jaarrekening laat zien, maar erkent dat balans rust geeft. Die erkent dat een balans tussen zakelijk en privé een kwalitatieve meerwaarde oplevert. Een accountant die gebruik maakt van nieuwe technieken om het alledaagse van het speciale te onderscheiden. Een accountant/ adviseur die de taal van onder¬nemers spreekt en de Friese cultuur door en door kent.

Wij denken niet in hokjes, maar gaan voor 200% maatwerk. Daarom bieden wij servicegerichte dienstverleningspakketten aan die volledig op maat worden samengesteld. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Bentacera. Wij maken tijd. Tijd om samen te ondernemen, tijd om het verschil te maken.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bentacera in Pier Prinslaan 19, Dokkum Fryslân 9101 PX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817653]