Benteng

Afdrukken

Is Benteng incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Benteng

Stichting Benteng, de thuisbasis (Benteng) voor alle van Heutsz Veteranen,(oud-) van Heutszers en hun thuisfront. De stichting die zich echt bekommert om zijn KNIL, Korea, Koude Oorlog, Bosnie, Irak en Afghanistan veteranen maar ook onderdak biedt aan de traditiekamer en vereniging officieren en onderofficieren Regiment van Heutsz. Surf voor informatie, assistentie, hulp of contacten met collega van Heutszers naar www.benteng.nl Ontdek daar ook de eindeloze mogelijkheden op audio-visueel gebied die de website van Benteng biedt om met andere van Heutszers in contact te komen en te blijven. Maar ook voor alle details over jaarlijkse reünies en herdenkingen bij het Regiment van Heutsz. Actueel in 2010:60 jarig jubileum Regiment van Heutsz

Andere diensten in de buurt van

Is Benteng uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Leger diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leger per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766170]