Bepper

Afdrukken

Is Bepper incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieterskerkhof 36 , 2311ST Leiden,

E-mail

Over Bepper

Bepper is een praktijk voor Coaching voor Vlakenburg-zh, Leiden, Katwijk, Wassenaar, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten. Een plek voor ruimte, tijd en aandacht voor u en uw twijfels, zoektocht, frustraties, vragen en meer ten aanzien van uw persoonlijk welbevinden in werk en privé. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen van executives en van personen die dit zouden willen of kunnen worden.
Een andere specialiteit van ons is het coachen van Stiefouders en stiefkinderen en zij die binnen een gezin hiermee verbonden zijn.
Indien u niet in bovenstaande doelgroepen valt kunnen wij u uiteraard ook coachen en helpen uw doel te vinden en te bereiken.
Indien u een gesprek voor de boeg heeft waar u tegenop ziet, kunt u dit bij ons oefenen. Wij luisteren naar uw verhaal, uw lichaamstaal, uitdrukking, stemgebruik en geven u feedback.....
Wij zijn ook bereikbaar voor een telefonisch consult.
Liesbeth Bouwhuis, Bepper B.V

Is Bepper in Pieterskerkhof 36, Leiden 2311ST uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749636]