Bergsma Tandprothetische Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peter van Thaborplein 10 , 8701 EW Bolsward, Fryslân

E-mail

Over Bergsma Tandprothetische Praktijk

Tandprothetische Praktijk Bergsma te Bolsward is een eerste lijnszorginstelling. De praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses (kunstgebit). De kauw- en spreekfunctie bij mensen die één of meerdere tanden en/of kiezen hebben verloren zal hierdoor worden hersteld.

De speerpunten van de praktijk zijn persoonlijke en professionele zorg. Om patiënten een persoonlijke en ontspannen sfeer te kunnen bieden is een fijne werksfeer noodzakelijk. Dit doet tandprothetische praktijk Bergsma door bij de behandelingen empathie te tonen en de patiënt met respect te behandelen.

Kwaliteit staat bij de praktijk hoog in het vaandel en om dit te realiseren worden duurzame producten gebruikt. Om ervoor te zorgen dat tandprothetische praktijk Bergsma de patiënten kwalitatief goede zorg kan blijven aanbieden, zal de praktijk er naar streven om de nieuwste ontwikkelingen te volgen die er in het vakgebied gaande zijn.

Visie

In de komende vijf jaar wil tandprothetische praktijk Bergsma zich verdiepen in de digitalisering van de tandprothetiek. In deze vijf jaar wil tandprothetische praktijk Bergsma de steggen (voor op implantaten) en het metaal gedeelte van de frame protheses zelf digitaliseren en ontwerpen.

Tandprothetische Praktijk Bergsma zal dental expo beurzen bezoeken en relevante cursussen volgen zodat de praktijk op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bergsma Tandprothetische Praktijk in Peter van Thaborplein 10, Bolsward Fryslân 8701 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bolsward Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bolsward Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825259]