Best4best

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hitzumerweg 1 , 8806 TR Achlum, Fryslân

E-mail

Over Best4best

MILIEUKUNDIG ADVIES

Realistisch onderzoek
Alleen al het woord ‘asbest’ laat bij de meeste mensen alle alarmbellen rinkelen. Asbest kan dan ook erg schadelijk zijn voor uw gezondheid. Gelukkig zij de risico’s op blootstelling aan asbest prima te beheersen.
Door op een nuchtere en realistische manier te onderzoeken waar asbest zit. En op basis van deze feiten maatregelen te treffen.
Asbestinventarisatie volgens SC540 norm
Best4best is gecertificeerd volgens SC540 norm om asbestinventarisaties uit te voeren. Tijdens een asbestinventarisatie nemen wij materiaalmonsters van de aanwezige asbestverdachte materialen. In een geaccrediteerd laboratorium volgt onderzoek van de monsters. Wat volgt is een helder en begrijpelijk milieukundig advies. Een startpunt voor verdere bouw- en/of sloopplannen van uw woning, bedrijfspand of offshore object.
Uw keuze voor Best4best!
• Deskundig onderzoek volgens SC540 certificering

PROJECTBEGELEIDING

Een asbestinventarisatierapport of risicobeoordeling is een ding. Maar Best4best gaat graag een stap verder voor u. Een inventarisatierapport is immers een aanzet tot een reeks acties. Acties die tijd kosten, tijd die u wellicht niet heeft.
Wij begeleiden u daarom graag bij dit vervolgtraject. Of nemen u desgewenst het hele projectmanagement uit handen.
Flexibele en nuchtere aanpak
Van kostenramingen tot het opzetten van beheersplannen. En van metingen ten behoeve van risicoklasse verlaging tot het opstellen van een saneringsplan. Ook wanneer er sprake is van calamiteiten. Best4best biedt u de zekerheid van een gedegen milieukundig advies en het gemak van een flexibele en nuchtere aanpak.

VERGUNNINGAANVRAAG

Bouw en sloop
Bij verbouwen of slopen van woningen en panden is vaak een vergunning nodig. Dat geldt zeker als er sprake is van aanwezigheid van asbestmateriaal. Vaak is het een hele klus om de juiste formulieren bij elkaar te zoeken
en een vergunning rond te krijgen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Best4best-958423954212145/

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Best4best in Hitzumerweg 1, Achlum Fryslân 8806 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Achlum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Achlum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821132]