Bestlifestyle

Afdrukken

Is Bestlifestyle incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 173 , 5683 CC Best,

E-mail

Over Bestlifestyle

BestLifetyle.nl is een internationale groothandelorganisatie en is medio 2013 gestart met zijn huidige activiteiten. Doordat we rechtstreeks, en via dropshipping, inkopen bij goede en betrouwbare leveranciers in zowel Europa als Azië kunnen we scherp aanbieden en dus concurrerend zijn. Via onze webwinkel www.bestlifestyle.nl leveren wij momenteel aan consumenten (B2C). We zijn specialisten op het gebied van internethandel en direct supply op het gebied van huis, tuin- en deco artikelen. We leveren artikelen uit eigen voorraad als ook via dropshipping. Continue werken we aan het verkijgen van nieuwe, mogelijk innovatieve en betaalbare artikelen op het gebied van tuinmeubelen, tuinaccessoires, tuinartikelen en tuindecoratie. Ons assortiment omvat oplosingingen voor met name de particulere markt. Wij werken enkel samen met A-merk leveranciers waardoor wij artikelen aanbieden uit het midden- en hoger segment. Het assortiment van www.bestlifestyle.nl bestaat daarom voor 99% uit goede en betrouwbare en vooral ook unieke artikelen

Is Bestlifestyle in Industrieweg 173, Best 5683 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3727174]