Bioweer.nl

Bioweer.nl van Bioweer.nl

Door: Bioweer.nl  08-09-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Stress, Hoofdpijn

Al vele jaren is de wetenschap zich bewust van de positieve en negatieve gevolgen van bepaalde weergebeurtenissen op het welzijn van de mens geweest. Het weer kan pijn verhogen, medische kwalen teweegbrengen of intensifiëren, of stemming en gedrag beïnvloeden. Met wel 50% van de bevolking uit elk willekeurig land lijdend aan weergevoeligheid, wordt het nu tijd om het publiek van nuttige bioweervoorspellingen te voorzien, die groepen of individuen toestaan om hun dagelijks leven te plannen en controle over hun welzijn te nemen/houden.

Aangezien een dergelijke uitgebreide bioweervoorspelling voor Nederland nog niet bestond (vaak houdt een voorspelling op met een hooikoortsverwachting en/of een UV- index) is Bioweer.nl in het leven geroepen. Bioweer.nl werkt hierbij samen met GlobalBioweather.com, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verstrekken van weersvoorspellingen gerelateerd aan het welzijn van mensen.

De voorspellingen die op Bioweer.nl worden vermeld kunnen mensen in Nederland, Belgie en Luxemburg met een onderliggende ziekte de noodzakelijke waarschuwing geven om verdere schade aan hun gezondheid te verhinderen.
Daartoe is Global Bioweather, op verzoek van Bioweer.nl, in augustus 2007 begonnen (met een exclusief recht) via Bioweer.nl voorspellingen aan de bevolking van Nederland, Belgie en Luxemburg te verstrekken.

Toen Global Bioweather in oktober 2006 starte met het voorspellen van bioweer voorspellingen in Australie was de reactie van het publiek zo enorm dat het team achter Global Bioweather zich al heel snel heeft uitgebreid naar Engeland, Ierland, V.S., Canada en nu dus ook Nederland, Belgie en Luxemburg.

Onze voorspellingen zijn een gratis service die op de huidige medische en biometeorologische kennis wordt gebaseerd, maar mogen niet worden beschouwd als medische raad.

Trefwoorden: Ademhaling, Arthritis, Belgie, Bioweer, Bioweer.nl, Gedrag, Gezondheid, Hartklachten, Hoofdpijn, Hooikoorts, Humeur, Klimaat, Kwaal, Luxemburg, Medicijnen, Medisch, Migraine, Pijn, Prestaties, Relatie, Reuma, Slaap, Stemming, Stress, Voorspelling, Weersvoorspelling, Wellbeing, Welzijn, Ziekte,