Bizzchat

Afdrukken

Is Bizzchat incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 1000 CZ Amsterdam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bizzchat

Stelt u zich eens voor welke resultaten u zou kunnen bereiken, wanneer medewerkers of klanten meer betrokken zouden zijn bij de organisatie. Als ze op elk moment kunnen aangeven, wat ze bezighoudt, wat ze verwachten en waar kansen liggen. BizzChat is een snel en effectief instrument voor grote en kleine organisaties om medewerkers en klanten via New Media te informeren, te boeien en te binden. BizzChat helpt bestuurders, door een beter inzicht in wat er leeft in en buiten hun organisatie, om betere beslissingen te nemen. BizzChat creëert een community voor uw organisatie door een persoonlijk contact met alle medewerkers en/of met klanten. Ongeacht de grootte van de organisatie kunnen medewerkers 24 uur per dag aangeven, hoe ze hun job beleven. Of klanten wat ze ervaren. Zonder dat hun privacy in het geding is. Zonder dat het hen veel tijd kost. Zodat HRM-managers, bestuurders en (after-) sales afdelingen altijd weten wat er leeft. En zich kunnen richten op de juiste prioriteiten

Is Bizzchat in Amsterdam 1000 CZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704422]