Bizzmarketing volledig operationeel

Bizzmarketing volledig operationeel van Bizzmarketing

Door: Bizzmarketing  07-06-2006
Trefwoorden: Website, Internet Marketing, Online Marketing

Ontstaansgeschiedenis:
Bizzmarketing is ontstaan naar aanleiding van een steeds groter wordende vraag naar internetmarketing. Steeds meer ondernemers zien in dat zij actief op internet aanwezig moeten zijn, willen zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en daarmee hun verkopen zien stijgen in plaats van dalen. Ons mission statement luidt dan ook: verkort de zoektijd, vergroot het rendement. Online marketing wint fors terrein van offline marketing en daarom is het van essentieel belang voor bedrijven om deze vertaalslag te maken en niet de boot te missen. Aangezien de beperkte aanwezige kennis bij ondernemers op het gebied van internetmarketing binnen ondernemingen, kunnen zij bij Bizzmarketing terecht om deze specifieke kennis in huis te halen.

Wij zijn tot op heden een tweemans bedrijf, bestaande uit twee afgestudeerde Management Economie en Recht studenten die zich volledig richten op hun internetmarketing werkzaamheden. Daarnaast onderhouden wij ook onze internetmarketingvaardigheden om zodoende onze kennis up to date te houden.

Voorstellen:

Marcel de Koning
Een ambitieus professional met ervaring op het gebied van internet marketing, waarbij creativiteit en resultaatgerichtheid voorop staan. Naast mijn Management, Economie en Recht opleiding ben ik werkzaam geweest bij een onderneming op het gebied van internet marketing. Gedurende deze periode ben ik het belang van online marketing in gaan zien en ben mij sindsdien in deze materie gaan verdiepen. Ontwikkelingen en trends houd ik dan ook zorgvuldig bij door middel van zelfstudie. Bizzmarketing is dan ook een bedrijf waar u als klant up to date kennis op het gebied van internet marketing aantreft, waarvan u als klant profiteert.

Mark van Zwol
Een gedreven jong professional met ervaring op het gebied van marketing en met zijn creatieve en commerciële vaardigheden, ziet hij altijd nieuwe mogelijkheden. De heer van Zwol heeft naast kennis op het gebied van marketing ook verstand van financiële en commerciële zaken. Als vooropleiding heeft hij Banken & Verzekeringen afgerond. Vervolgens is de heer van Zwol afgestudeerd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden voor de opleiding Management Economie en Recht. Alle opgedane kennis wordt nu uitgeoefend in de vorm van Bizzmarketing.

Zoekmachine advertising, wat is dit nu eigenlijk?
Zoekmachine advertising omvat alle vormen van adverteren in zoekresultaten van zoekmachines. Deze advertenties kunnen naar uw eigen voorkeur worden geplaatst met behulp van Google AdWords of Overture. Hierbij is het zaak dat uw advertentie op de eerste pagina van de zoekmachine wordt vertoond. Gebeurd dat niet, dan loopt u veel potentiele klanten mis. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst de helft van de zoekmachine gebruikers in Nederland niet verder kijkt dan de eerste pagina. Een kwart hiervan kijkt zelfs niet verder dan de eerste vijf zoekresultaten. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij een top vijf positie voor u te realiseren. Zoekmachine advertising is uitermate geschikt om op korte termijn het aantal bezoekers op uw website te vergroten. Door de juiste zoekwoorden te relateren aan uw online advertenties (uw producten/diensten), weten geinteresseerden tijdens hun zoektocht in de zoekmachine, uw website te vinden. Vervolgens zal een deel van deze geinteresseerde bezoekers over gaan tot koop of informatie aanvragen door contact met u op te nemen. Het grote voordeel van zoekmachine advertising is dat u heel gericht kunt inspelen op uw doelgroep, waardoor u met weinig geld veel klanten kunt aantrekken (hoge return on investment).

Trefwoorden: Adwords, Bezoekersaantal, Internet Advertisement, Internet Klanten, Internet Marketing, Internet Visitors, Internetmarketing, Klanten Via Internet, Online Marketing, Onlinemarketing, Website,