BL Huisvesting initieert grootschalig woonwensenonderzoek in Gemert

BL Huisvesting initieert grootschalig woonwensenonderzoek in Gemert van BL Huisvesting BV

Door: BL Huisvesting BV  26-08-2008

GEMERT - De Gemertse projectontwikkelaar Bas van de Laar (BL Huisvesting) wil de woonwensen van zijn dorpsgenoten in kaart brengen. Hij nodigt inwoners van Gemert en omgeving uit om mee te werken aan een grootschalig woonwensenonderzoek op internet. De vragen staan vanaf 26 augustus online op de website www.blhuisvesting.nl. Volgens de initiatiefnemer is de vragenlijst eenvoudig in te vullen.

Van de redactie

Het is geen toeval dat Van de Laar zijn woonwensenonderzoek juist nu uitvoert. BL Huisvesting ontwikkelt in de directe toekomst diverse woningbouwprojecten in Ge-mert. Eén ervan is De Rooije Hoeven, dat momenteel in ontwikkeling is. De Rooije Hoeven is een groot nieuwbouwproject op het terrein van bloemkwekerij Karel van de Laar. Het project aan de Groeskuilenstraat zal 40 woningen omvatten. Er is gekozen voor een combinatie van boerderijwoningen en woningen die passen in de traditionele dorpse architectuur. De woningen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen, van goedkope starterswoningen tot luxe vrijstaande woningen.”

‘Zelf aangeven hoe je wilt wonen’
Van de Laar zegt woningen te willen ontwikkelen die aansluiten op de woonwensen van de mensen: “Daarom is het zo belangrijk dat zo veel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Wij ontwikkelen voor morgen. Dat is in het belang van iedereen. De woningen worden ontwikkeld met Persoonlijke Huisvesting. Toekomstige bewoners hebben een grote mate van keuzevrijheid als het gaat om de vormgeving, uitbreid-ing, indeling en afwerking van hun woning. Zij stellen zelf hun woning samen en krijgen op die manier een woning waar ze over veel jaren nog steeds met plezier zullen wonen. De antwoorden op de vragen uit het onderzoek zijn ons uitgangspunt voor nieuwe projecten. Hoe beter we de wensen kennen, hoe beter we er rekening mee kunnen houden. Mijn doel is, om een zo individueel mogelijke invulling te geven aan de woningontwerpen. Het is de enige manier waarop wij onze woningen willen ontwikkelen.”

Maak kans op €1.000
Het woonwensenonderzoek is via het internet eenvoudig in te vullen. Wie eraan meewerkt, draagt direct bij aan een gezonde ontwikkeling van de nieuwbouw in Ge-mert. Als tegenprestatie stelt BL Huisvesting een wooncheque ter waarde van €1.000 ter beschikking. Deze wordt verloot onder de mensen die vóór 15 september deelne-men aan het onderzoek.