Blinkstudio

Afdrukken

Is Blinkstudio incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 123 , 2712 XK Zoetermeer,

E-mail

Over Blinkstudio

BlinkStudio is een veelzijdig ontwerpbureau welk is opgericht in 2010 door Oette van Dael. Haar passie voor ontwerp, belevenis en omgeving is begonnen in 1999 toen Oette startte aan het Hout en Meubileringcollege te Rotterdam. De keuze om door te studeren had zij snel gemaakt.
In 2003 startte zij de opleiding interieurarchitect aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam. Na bij verschillende bedrijven in de branche werkzaam te zijn geweest, heeft zij in 2010 besloten om voor zichzelf te beginnen onder haar eigen naam, Oette van Dael interieurarchitect. In 2013 is de bedrijfsnaam gewijzigd naar BlinkStudio. Haar passie en enthousiasme voor het ontwerp zie je terug in elk project, met als uitgangspunt: “Een interieur moet voelen, zitten en beleven als een maatpak.” Door met deze insteek projecten te benaderen, wordt elk project naar de wensen en eisen van een organisatie ontworpen. De ontwerpen zijn hierdoor passend voor de gebruiker, verrassend met een functionele inslag

Andere diensten in de buurt van Zoetermeer

Is Blinkstudio in Molenstraat 123, Zoetermeer 2712 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architectuur diensten in Zoetermeer beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Architectuur per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3696089]