Blogit

Afdrukken

Is Blogit incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeverijnstraat 6 , 1216 GK Hilversum,

E-mail

Over Blogit

Misstanden moeten worden aangepakt en misverstanden moeten worden opgelost. De WAADI, Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs, stelt bedrijven die arbeidskrachten ter beschikking stellen, verplicht dit te registreren bij de Kamer van Koophandel, de SBI registratie noemt men dat. De bedoeling van deze registratie is om meer inzicht te krijgen in de bonafide intermediairs en de malafide intermediairs. Malafide intermediairs kan je vergelijken met de koppelbazen uit het verleden. Tegenwoordig zijn het vaak intermediairs die schijnzelfstandigen uitlenen. Bij de registratie kan ook worden aangegeven of het bedrijf zich laat certificeren. De stichting SNA verzorgt op basis van NEN 4400 normering deze certificering. Het SNA-keurmerk geeft een zekere vrijwaring aan inleners. Als het bedrijf zich niet laat certificeren, dan wordt dat aangetekend bij de KvK. Altijd makkelijk voor de controlerende instantie. Overtreding van de registratieplicht gaat gepaard met [...]

Is Blogit in Zeverijnstraat 6, Hilversum 1216 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735342]