Blue Hawaii Tattoo

Afdrukken

Is Blue Hawaii Tattoo incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willem Buytewechstraat 145 , 3024 XE Rotterdam,

E-mail

Over Blue Hawaii Tattoo

Welkom bij Blue Hawaii Tattoo, een door traditional oldschool tattoos en rock 'n' roll geinspireerde tattoostudio! Traditional oldschool tattooing heeft haar wortels zo vroeg als in de jaren 1600, toen zeelieden de tattoeerkunst herontdekten op hun bezoeken aan de Nieuwe Wereld en het terug brachten naar de westerse wereld. Old school staat ook bekend als Western of traditional Americana tattoo stijl, gekenmerkt door blauw-zwarte lijnen, meestal gevuld met rood, groen, blauw, geel, versierd met weinig of geen schaduw. Sailor Jerry, Herbert Hoffman,Tattoo Peter en natuurlijk Albert Cornelissen zijn meest bekende traditionele tatoeage artiesten. Albert Cornelissen tatoeerde al in de jaren 30 in Rotterdam! Deze stijl wordt gekenmerkt door typische ontwerpen zoals ankers, zwaluwen, pin-ups en rozen... Sinds de jaren 50 is deze stijl door de rock 'n' roll en rockabilly scene geadopteerd als hun handelsmerk. Met name de straycats en de psychobilly bands van heden hebben ons geinspireerd tot het openen van deze jaren 50 stijl tattoostudio. Bij Blue Hawaii Tattoo hebben wij verschillende tattoo artiesten, elk met hun eigen stijl van voorkeur. Dus ondanks dat onze shop geinspireerd is door de traditionele oldschool, zetten wij tattoos in alle verschillende stijlen, van Oosters tot Realistische tatoeages en alles daar tussen in. In onze studio staat de kunst voorop. Wij proberen dan ook om altijd een ontwerp te maken dat past bij zowel de persoon als het lichaam. Ons doel is om de best mogelijke tatoeages te leveren, op maat gemaakt om aan de behoeften van de klant te voldoen. Wij werken voornamelijk op afspraak, maar walk-ins zijn ook welkom indien de tijd daarvoor beschikbaar is

Andere diensten in de buurt van Rotterdam

Is Blue Hawaii Tattoo in Willem Buytewechstraat 145, Rotterdam 3024 XE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tatoeeren diensten in Rotterdam beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rotterdam Tatoeeren per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749795]