Boerenfluitjes

Afdrukken

Is Boerenfluitjes incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Frederik Hendriklaan 101 , 2805EK Gouda,

E-mail

Over Boerenfluitjes

Boerenfluitjes is een consumentenorganisatie, gericht op de bewuste consument die niet klaagt, maar vraagt. Met Boerenfluitjes gaan we gezamenlijk op zoek naar transparantie in de voedselketen. Wij zijn bereid hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen. Het netwerk van Boerenfluitjes bestaat uit consumenten waarvan velen ook producent zijn van het eten van Nederland! Dit maakt het gemakkelijk om over en weer vragen te stellen, waarop vrijwel altijd snel en duidelijk antwoord wordt gegeven. Maar ook in het écht wil Boerenfluitjes kennis gaan ophalen en met jouw delen. Doe mee en wordt lid (een Luitje) vanaf € 45

Andere diensten in de buurt van Gouda

Is Boerenfluitjes in Frederik Hendriklaan 101, Gouda 2805EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boerenmarkt diensten in Gouda beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Boerenmarkt per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720647]