Bonnefanten College Maastricht

Afdrukken

Is Bonnefanten College Maastricht incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 25 , 6227 AL Maastricht,

E-mail

Over Bonnefanten College Maastricht

Het Bonnefanten College: de school voor vernieuwend onderwijs en kunst en cultuur. We bieden Gymnasium, Atheneum, Havo en alle leerwegen van het VMBO aan, met waar nodig leerwegondersteuning. Het Bonnefanten College wil inspelen op aanleg, ontwikkelingsfase, leerstijl en interesse van iedere leerling. We bieden mogelijkheden tot verrijking en verdieping, aanvullend op het reguliere onderwijsprogramma. Met behulp van binnen- en buitenschoolse projecten en activiteiten worden communicatieve en samenwerkingsvaardigheden, zelfsturing en creativiteit tot ontwikkeling gebracht. Voor leerlingen die tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben, staat een team van deskundige en gespecialiseerde medewerkers klaar. Zo halen we het maximale uit iedere leerling. Het Bonnefanten College biedt een grote variatie aan onderwijsvormen. Op drie locaties zijn kleinschalige en overzichtelijke eenheden gecreëerd. We gaan respectvol met elkaar om binnen een klimaat dat wordt gekenmerkt door veiligheid, uitdaging en ondersteuning

Kaart

Andere diensten in de buurt van Maastricht

Is Bonnefanten College Maastricht in Nijverheidsweg 25, Maastricht 6227 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gymnasium diensten in Maastricht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Gymnasium per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713362]