Bosanshop

Afdrukken

Is Bosanshop incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Metaalstraat 21 , 7483 PD Haaksbergen,

E-mail

Over Bosanshop

Bosan Sportinstallaties is de producent en leverancier van professionele sporttoestellen, sportinventaris en turntoestellen Bosan Sportinstallaties is de producent en leverancier van sporttoestellen. Als enige Nederlandse fabrikant van sportinventaris heeft Bosan het gehele proces in eigen beheer. Van ontwerp tot productie. Van reparaties tot het genoegen van een tevreden klant. Dan heb je het niet over massa, maar over telkens weer alle aandacht voor een topproduct. Of het nu gaat om turntoestellen of basketbalinstallaties. En dan hebben we het niet over een fabriek ver weg, maar over echt Hollands vakmanschap uit Twente. Door onze innovatieve, hoogwaardige kwaliteit, multifunctionele sporttoestellen en onderscheidende service hebben wij al vele klantgerichte oplossingen mogen bieden. Voor grote en kleine projecten. Zowel in Nederland als in het buitenland

Andere diensten in de buurt van Haaksbergen

Is Bosanshop in Metaalstraat 21, Haaksbergen 7483 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dojo diensten in Haaksbergen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Dojo per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793288]