Bouter

Afdrukken

Is Bouter incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Signaalrood 15 , 2718 SH Zoetermeer,

E-mail

Over Bouter

De woonvorm 'Kleinschalig Wonen' is volgens de politiek één van de oplossingen om de stijgende kosten van de gezondheidszorg door vergrijzing tegen te gaan. Deze woonvorm is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals ouderen, gehandicapten en probleemjongeren. Het concept van Kleinschalig Wonen is inmiddels wel bekend. Een woonruimte met daarin een woonkamerfunctie, een keuken en slaapkamers. Het appartement is meestal geschikt voor 8 tot 10 bewoners. Iedere bewoner beschikt over een eigen slaapkamer met badkamer. De woonkamer en keuken zijn gemeenschappelijk.Een team van specialisten binnen Bouter B.V. heeft, speciaal voor het Kleinschalig Wonen concept, een woongroepkeuken ontwikkeld. Deze woongroepkeuken is afwijkend van gebruikelijke huishoudelijke keuken die we thuis hebben. De Bouter woongroepkeukens zijn doordacht. Er wordt gebruik gemaakt van degelijke, duurzame materialen met een lange levensduur. De apparatuur die wordt toegepast is semi-professionele apparatuur. Door de keuze van deze apparatuur kunnen op een snelle wijze maaltijden worden bereiden en kan de afwas snel worden gereinigd. Uiteraard is veiligheid het belangrijkste in de woongroepkeuken. Ook hier is aandacht aan besteed

Andere diensten in de buurt van Zoetermeer

Is Bouter in Signaalrood 15, Zoetermeer 2718 SH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Personeelsrestaurant diensten in Zoetermeer beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zoetermeer Personeelsrestaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744124]